Home » 10 top 10-placeringar med sökfraser med >300 sökningar per månad

10 top 10-placeringar med sökfraser med >300 sökningar per månad

Mål #5 – 10 top 10-placeringar på Google

Status: 3 avklarade.

Låt mig förtydliga, tanken är alltså att vid årets utgång ha minst tio definierade sökfraser på förstasidan vid en sökning på denna sökfras på Google. Dessa definierade sökfraser skall vara såpass populära att de drar minst 300 sökningar per månad enligt Google Keyword Tool. Jag tillåter mig att ta och sedan tappa positioner i någon utsträckning och även räkna sökfraser som eventuellt tappar söktrafik under året, dvs trendande sökfraser á la Johan Ripås i mars.

Status: Den första sökfrasen, ”ord med z” identifierades tidigt och introducerades efter att jag skrivit inlägget strax utanför topp tio. 12:e plats att börja med, sedan dalade det lite innan länkarbetet bet och den började klättra. Har legat stabilt på tredje plats i några dagar, men när jag kollade i samband med den här måluppdateringen så såg jag att jag intagit andraplats. Tackar!

Ord med Z för Wordfeud

En annan sökfras som låg precis under tröskelvärdet var ”Johan Ripås”, men som garanterat trendat upp långt över den nivån under de senaste veckorna. Jag vet inte hur söknivån kommer hålla i sig, men jag chansar på att han kommer fortsätta vara poppis. Jag låg länge etta, nu tvåa och hoppas på att dala ner några positioner till. Det är planen i alla fall, läs mer om det i inlägget som säger tack och adjö till Johan Ripås.

Sökfraser, sökningar och nuvarande positioner

”Ord med Z”. Sök/mån: ca 40.000. Position: 12, 3, 2.

”Ord på Z”. Sök/mån: ca 18.000. Position 4.

”Johan Ripås”. Sök/mån: 260 + trend, troligen 1000+ just nu. Position 3.