Home » Uppnå 1000 unika besökare per månad

Uppnå 1000 unika besökare per månad

Mål #2 – Uppnå 1000 unika besökare per månad

Status: Målet är uppfyllt. Se milstolparna här nedanför:

Uppdatering 9/1: Hoppla, det lönar sig att skriva om populära sökfraser. Fick över 100 unika igår, mest från FaceBook / Twitter, men faktiskt >30 organiska sök också, många relaterade till WordFued och bokstaven Z. Tror jag får skriva ett SEO-inlägg om ”longtail” snart, det här ser ut att bli ett bra ”case”.

Uppdatering 20/1: Det håller i sig. Det där med Z och Wordfeud tog onekligen skruv och driver just ensamt in >1000 unika i månaden. För januari skyltar nu Analytics med 970 unika och det är några online nu hela tiden efter min jätteartikel om lösenord och säkerhet. Jag räknar med att den kommer dra en del söktrafik under de närmsta dagarna också eftersom jag trollat in mig på top 10 för fraserna ”familjeliv hackat”, ”familjeliv lösenord” och ”familjeliv password”. Det ska vara 1000 unika hållbart för att klara målet, så jag tänker inte ropa hej – men jag sätter en mental bock i rutan för stunden i alla fall!

Uppdatering 25/3: Efter att ha halkat in på Johan Ripås-spåret under ett par veckor så kan jag konstatera att det här målet är krossat. Under flera dagar den här veckan har jag haft fler än 1000 unika besökare per dag och även om det har klingat av nu när dokumentären ”Du är googlad” är sänd och jag har slutat optimera för sökord kring den så ligger jag på över 350 unika idag, en solig söndag. Målet skulle ju kunnat uttryckas som ”12000 unika på ett år” lite förenklat, men tanken var att jag mot årets slut minst skulle hålla takten 1000/månad. Jag tänker ropa hej nu, eftersom jag redan är uppe i över 12.000 unika och första kvartalet är inte riktigt slut ännu.