Home » blogg100

Nej, tweets verkar inte starta om

Submitted by on 12 mars, 2014 – 22:17No Comment

Igår postade jag en tweet som retweetats nästan 2000 gånger och uppmanade läsarna att retweeta den igen, för att se om den eventuellt kunde få ny fart. Ett par gjorde ett försök, bland annat @revisorlavin med 1500 följare och strax därefter dök en retweet till upp, då med ”bara” ett par hundra följare.

Senare trillade det in ytterligare en, men från ett väldigt litet konto. Och så en favoritmarkering till, innan det tog stopp igen. Med minimalt underlag kan man alltså konstatera att det nu krävs fler än tusen följare för att få en enda retweets, när det dag ett räckte med ett hundratal. Det är alltså så gott som kört. Enda chansen att få fart på den nu är troligen att någon ”mastodont” drar iväg den och det lär inte hända.

Så, nu får jag väl hitta på något nytt – ta en ny bild – skriva något nytt spirituellt. Men det blir inte ikväll, jag har sovit för lite på sistone och midnattsbloggandet måste ta en paus.

Lämnar er med en lista på 20 skämt, där nog få fattar alla 20. Ha det så skoj!

20-jokes

Så, handen på hjärtat – hur många skrattade du åt och hur många fattade du noll av? Vilken var din favorit? Lämna en kommentar och berätta!

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.